Warning: Never bank-in money to employer. Any job that requested deposit is SCAM. UPal do not allow employer to request deposit from jobseeker.        PERHATIAN: Jangan melakukan sebarang transaksi wang ke mana-mana pihak majikan. Jika didapati berlaku sedemikian, maka itu adalah PENIPUAN! UPaL tidak akan membenarkan mana-mana majikan untuk meminta bayaran pendahuluan daripada pencari kerja.
 

orinsgroup international sdn bhd

Sales & Marketing  |  Kuala Lumpur, Malaysia

Total 0 Job(s)

Apply Jobs Now

orinsgroup international sdn bhd

Sales & Marketing  |  Kuala Lumpur, Malaysia

Total 0 Job(s)

Apply Jobs Now

Our Office

Company Description

Orinsgroup sdn bhd ialah sebuah organisasi yg ditubuhkan pd tahun 2006 didlm syarikat bernama OPTIMO. Syarikat ini menjalankan aktiviti jualan secara langsung (B2C) dan merupakan wakil tunggal brg berjenama OPTIMUM di Malaysia..kami membuat Event Booth Promotion selalunya di Hospital-hospital kerajaan,Klinik Kesihatan,Goverment site mahupun Swasta.. Untuk mendpt maklumat ttg syarikat dgn lebih lanjut boleh melayari www.orinsgroup.com

Why Join Us

Kami melatih dan mengajar sesetengah individu yg berkeinginan utk mempunyai sebuah perniagaan tanpa perlu mengeluarkan sedikit modal pun.kami disini telah melahirkan berpuluh-puluh usahawan muda setiap tahun..walau apa jua keadaan kami sentiasa menghulurkan bantuan dan sokongan moral utk berjaya.kami menerapkan beberapa sistem yg perlu dipahami dan diperlukan utk menjalankan sesebuah perniagaan kerana ini dpt membantu individu dpt mendisiplinkan diri,amanah,jujur,sentiasa bersikap positif dlm menjalankan sesuatu perniagaan yg sihat..mengajar individu berfikir diluar kotak dan sentiasa kreatif dan inovatif. Syarikat sentiasa memberi ganjaran kepada individu yg mempunyai prestasi terbaik..

Archievers night 2016

Company Details

Company Industry

Sales & Marketing

Company Type

Small-Medium Enterprize

Company Size

<30 Employees

Company Website

www.orinsgroup.com.my

Company Address

No. 17b, 1st Floor, Bangunan PSM, Jalan Bangsar,, 59200, Kuala lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia

Fast Apply Here

Scan this qrcode to apply jobs from
orinsgroup international sdn bhd

Scan & Apply

Select Your Language

Note : You may change the language setting at the footer.