Warning: Never bank-in money to employer. Any job that requested deposit is SCAM. UPal do not allow employer to request deposit from jobseeker.        PERHATIAN: Jangan melakukan sebarang transaksi wang ke mana-mana pihak majikan. Jika didapati berlaku sedemikian, maka itu adalah PENIPUAN! UPaL tidak akan membenarkan mana-mana majikan untuk meminta bayaran pendahuluan daripada pencari kerja.
 

Cuckoo Marvel Group

Sales & Marketing  |  Kuala Lumpur, Malaysia

Total 0 Job(s)

Apply Jobs Now

Cuckoo Marvel Group

Sales & Marketing  |  Kuala Lumpur, Malaysia

Total 0 Job(s)

Apply Jobs Now

Company Description

KELEBIHAN JADI AGENT CUCKOO : KOMISEN DAN INSENTIF YANG LUMAYAN. DAFTAR SEBAGAI AGENT PERCUMA SAHAJA. BOLEH DIJALANKAN SECARA ONLINE. BOLEH CLOSE SALES MELALUI WHATSSAP SAHAJA. SUBMIT SALES MELALUI SYSTEM ONLINE SAHAJA. TIDAK PERLU BERATUR SEMATA-MATA NAK SUBMIT ORDER. NAK BUAT SECARA OFFLINE PUN BOLEH. TIDAK PERLU BELI BARANG. TIDAK PERLU SIMPAN STOK. TIDAK PERLU HANTAR BARANG. TIDAK PERLU PASANG DAN SERVIS SEBAB SEMUA DIURUSKAN OLEH PIHAK CUCKOO. REWARDS BULANAN YANG MENARIK. PELUANG MELANCONG KE DALAM DAN LUAR NEGARA. TAHUN 2018 KE SYDNEY, AUSTRALIA. PELUANG NAIK PANGKAT MANAGER YANG MUDAH. PASIF INCOME YANG LUMAYAN DAN BERTERUSAN SEHINGGA 5 TAHUN SEPERTI KONSEP INSURAN/TAKAFUL.

Why Join Us

KENAPA PERLU JOIN TEAM KAMI? Coaching FB Ads ADVANCED PERCUMA Coaching Google Ads ADVANCED PERCUMA Coaching Bina Website EXPRESS PERCUMA Coaching Jana Income Sehingga RM10,000.00 Tanpa MODAL Coaching Close Sales Melalui WhatsApp Personal Coaching ONE To ONE (Limited Seat) PERCUMA Teknik Marketing FB PERCUMA Teknik NAGA PERCUMA SEMUA LAYAK MENJADI AGENT CUCKOO. MINIMA UMUR 18 TAHUN. TIADA KELAYAKAN AKADEMIK DIPERLUKAN. TIADA FEE DIKENAKAN. BOLEH BUAT SALE SATU KELEBIHAN.

Company Details

Company Industry

Sales & Marketing

Company Type

-

Company Size

-

Company Website

https://belicuckoo.my

Company Address

No 321c, Jalan Kedah, 53100, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur, Malaysia

Fast Apply Here

Scan this qrcode to apply jobs from
Cuckoo Marvel Group

Scan & Apply

Select Your Language

Note : You may change the language setting at the footer.